Regler & Info

Våra provkonton är giltiga i 1 timma.

Ha därför allt igång innan du ber om provkontot för ett testa.

– Förut erbjöd vi 24h test konton men då folk missbrukar det för att kolla på matcher etc så har vi bestämt oss att erbjuda 1h provkonton. Dessutom är vi välkända nu och har en stor kundkrets så att våra kanaler fungerar som dom ska talar för sig självt.

För er som har Viasat  & Alltele som bredbandsleverantör vänligen notera att IPTV aldrig  kommer att fungera 100% felfritt för er. Ni behöver byta bredbandsbolag.

Vår rekommendation är att du har minst 50mbit/s för att de ska fungera klockrent.

 

Kan jag titta på mobilen och TV med samma länk?

Ja det kan du göra, du kan koppla in ditt konto på flera olika enheter men bara köra 1 åt gången. Vill du kunna använda fler samtidigt behöver du köpa antingen tvillingkonto eller trillingkonto. Kontakta oss för pris.

– Att hoppa för snabbt mellan IP adresser är förbjudet då detta inte anses som normal användning

– Att restreama våra kanaler är totalt förbjudet. Att spela in en kanal medan du tittar på en annan kanal är förbjudet, då du använder dubbel bandbredd och orsakar precis samma skada för oss som om du hade tittat på två enheter samtidigt.

– Använd helst inte VPN då de flesta VPN IP är redan svartlistade hos oss pga missbrukar. Väljer du att använda VPN så ansvarar du själv för detta och vi kan inte hjälpa dig om ditt konto blir avstängt pga missbruk.

Betalning

Vi tar endast emot betalningar via Bitcoins, detta för både eran och våran säkerhet.

Att handla bitcoins är väldigt enkelt och vi hjälper dig mer gärna.

Vi guidar dig igenom köpet där du handlar via din swish och vi mottager bitcoin. Super enkelt.

Var hittar jag min orderinformation?

När du beställt kommer du få en orderuppdatering med informationen som gäller ditt köp till din angivna mail, du kan även hitta information som m3u länk mm på https://smartiptvsverige.biz/mitt-konto/orders/ efter du loggat in, välj visa order så ser du aktuell info där.